Rundt Om Hejse Kro

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

Hejse Kro ligger perfekt og er Danmarks centrale mødested!

Før motorvejen mellem Middelfart og Vejle kom, gik turen over Hejse-krydset. Tilbage i 1970’erne var Hejse-krydset en del af alle lastvognschaufførers, sælgeres og håndværkers trafikale baggage. Hejse Kro, som ligger ved Hejse-krydset, er en central del af dette trafikale knudepunkt med historiske rødder helt tilbage til 1600-tallet.

I dag er Hejse-krydset kendt af mange som genvejen uden om Skærup enten fra Fyn mod nord eller ved afkørsel 61 fra Vejlefjordbroen til venstre på rute 171 og så lige frem til Hejse-krydset.

Hejse Kro er det ideelle udgangspunkt for udflugter med utallige seværdigheder inden for en radius af 60 km – vi har udvalgt nogle stykker, som du kan læse mere om her på siden.

Hejse Kro ligger i den forbindelse ideelt for alle slags møder og kurser, og ikke mindst for messeudstillere og -gæster. Fredericia Messecenter ligger få minutters kørsel herfra, og der er få kilometer til Vejle og Kolding.

Hejse Kro ved Hejse-krydset er perfekt til en pause – uanset om du kommer fra syd, nord, øst eller vest – ja så ligger Hejse Kro bedst.

IMG_0615